UTHYRNING

Lediga kvälls- och dagtider att hyra!

Om du/ni vill bedriva en kontinuerlig kvällsverksamhet under året är det

frittfram att boka onsdagar och lördagar omgående.

Dagtid är de flesta dagar lediga för uthyrning. Välkomna!

Föreningen Fyrhuset driver hela Allaktivteshuset Fyhurhuset. Stavsnäs Byggdegård är en del av Allaktivtetshuset och är den lokal som hyrs ut regelbundet till föreningsverksamhet men även engångsbokningar av möten, konserter och andra träffar. När en hyr bygdegården har man tillgång till:

- Stora salen (ca 14x10m med parkettgolv)

- Enklare musikutrustning

- 20 st bord

- 60 st stolar

- Kök

- Toalett och dusch

- Entré

Stora salen

Entrén

Stora salen

Köket

När du har fått din bokningsbekräftelse via mail kontaktar du Föreningen Fyrhuset (08-68407040) för utlämning av larmkod och nyckel. Ha i åtanke att någon från föreningen inte är där varje dag så ta kontakt med oss i god tid före din bokning träder i kraft.

Kostnad att hyra bygdegården 2017:

40kr per timme:

Om du/ni är bidragsberättigade föreningar och organisationer i Värmdö kommun med verksamhet för barn och ungdom upp till 20 år. Kulturprogram för barn och ungdom som arrangeras av kulturenheten. Arrangemang med elever som anordnas av kommunens skolor.

60kr per timme:

Om du/ni är bidragsberättigade föreningar, organisationer och studieförbund i Värmdö kommun.

150kr per timme:

Om du/ni är övriga föreningar samt nämnder och kommunala enheter i Värmdö kommun.

300kr per timme:

Om du/ni är företag samt privatpersoner. Föreningar som inte är verksamma i Värmdö kommun.