NATTBANDY

Nattbandyn har nu genomförts och varit en händelserik kväll med både toppar o dalar. Tillsammans blev vi ett gäng på 170 st. Vi tackar alla fantastiska funktionärer som vi tillsammans med fixat evenemanget och allt arbete under natten. Detta gjorde vi bra! Även ett varmt tack till våra domare; Kjell, Micke och Kevin för ert engagemang och arbete. DVIF:s café som såg till att mätta hungriga magar under natten tackar vi också. Samt givetvis alla som kom och kollade, stöttade och hejade, Kul att ha er där!

Vi vill även gratulera alla spelare som varit med i turneringen och gjort bra ifrån sig, men det är ju främst medaljörerna som vi ger ett extra stort HURRA till:

Grattis "Smacka FC" till segern!

Grattis "Golden Mix Team 2016" till andraplatsen.

Grattis "FC Nerv och Get Sniped" till den delade 3e/4e platsen (pga WO från båda lagen)

Turnerings schystaste spelar blev Leopold Smith Kennermark - Hipp Hipp HURRAAAA!

SUPERTACK FÖR I ÅR ALLA!

Fotocred: Nicklas Aittamaa, Föreningen Fyrhuset