NATTBANDY

Föreninge Fyrhuset gratulerar 2017 års medaljörer.

Fantastiskt spelat!

Bragdmedaljör

Turnerings schystaste spelare blev William Undin.

Motivering: William har under turneringen spelat på ett sätt som gjort att alla kan glänsa utifrån sina förutsättningar. Uppmuntrande och positiv mot sina lagkamrater och motståndare. William spred en glad stämning under hela turneringen.

Guldmedaljörer

Lag: Masnuskbolaget

Tim Karlsson, Vilde Rundfloen, Hanna Berg,

Adam Gafvelin, Leo Jonsson, Marcus Gurguis,

Anton Låftman och Vilde Vesterlund

Silvermedaljörer

Lag: BK Wearness

Carl Werner, Erik Wernersson, Samuel Fast Iren,

Charlie Hansson, Andreas Granholm,

Frida Elisson, Moa Öhman och Jesper Van Der Bildt

Bronsmedaljörer

Lag: Alla

Alex Alanko, Ebba Odeman, Oscar Stefanski, Bruce, Jimmy Nyman, Viktor Douhan, Elliot Engström och Mikaela Åberg

Föreningen Fyrhuset vill rikta ett stort tack till vår projektgrupp som under månader förberett detta evenemang.

Ett evenemang som gör att de som vill spela innebandy och de som vill titta på roliga matcher får chansen att göra det under en hel natt. Ett planeringsarbete som kräver tid och engagemang.

Vi tackar också våra funktionärer som under natten arbetar med att hålla entré, garderob och sekretariat igång. Inte minst att se till att hallen städas och sargen monteras ner på morgonen.

Även tackar vi DVIF som hade sitt café öppet så att alla kunde få kaffe och annat gott för att få energi att vara vakna hela natten.

Tillsammans gjorde vi kvällen fantastisk!