VI SOM JOBBAR

Alex Alanko

Vill du komma i kontakt med Alex kan du maila alex@foreningenfyrhuset.se

Alex har varit medlem i Föreningen Fyrhuset sedan han var 15 år. Han har varit med och byggt upp Fyrhuset Bikepark och idag arbetar han i föreningen. Han är en hängiven professionell cyklist. Är han inte i Fyrhuset Bikepark är han på tävlingar och cyklar. Alex besöker många platser i världen i sin karriär som cyklist och gillar att uppleva nya saker och möta människor för att lära sig mer om livet.


Alex älskar sin hund och att isbada mitt i vintern. Positivt tänkande och en känsla av att allt är möjligt är otroligt viktigt för Alex. Han är grymt nyfiken på dina funderingar om allt och inget. Nya recept på god lättlagad vegetarisk mat kan du alltid tipsa om.


Han gillar och planera och har en kalender som är välorganiserad, för att hinna med allt roligt som finns att utforska med livet och nytt som finns att lära. Så om du vill slänga dig ut och prova något nytt fråga Alex, han är på!


Favoritmat: Wok med mycket grönsaker

Favoritmånad: Maj

Favoritstad: Budapest


Lovis Nilheimer

Vill du komma i kontakt med Lovis kan du maila lovis@foreningenfyrhuset.se

Lovis  är en glad, envis och organiserad person. Hon är alltid på språng, ser du henne inte på cykel så ser du henne gå i rask takt. Lovis väljer att se förändringar som en utveckling och som kan användas till något roligt och bra, bara en tänker till lite extra.


Hon värnar om djur, natur och allas lika värde, med undantag för clowner. Clowner tycker Lovis inte borde få finnas.


Något som däremot fångar hennes intresse är fotografi  och vegetarisk mat. Saker hon inte kan leva utan är sina hörlurar, sin  sekretär, lipsyl och digestivekex att knapra på när det kurrar i magen.


Är du nyfiken, så är Lovis den perfekta personen att upptäcka nya saker med. Går svaret inte att googla så finns det hundra tusen miljoner trillioner billioner andra sätt att ta reda på det man söker. 


Favoritserie: Friends

Favoritårstid: Våren

Favoritartist: Beyoncé 


Stella Mörfelt

Stella, personen som alltid fokuserar på rätt saker... Eller?

Gärna på resande fot och har bott två år i Spanien. Så ska du på semester och behöver en grundkurs i spanska är det Stella du ska vända dig till. Du ska däremot inte alls vända dig till Stella om du behöver någon som står stadigt på denna jord, finns inte många ben i kroppen Stella inte har brutit.

Obekväma Stella blir ”Stela Stella”, enligt henne själv, men det har vi i föreningen aldrig sett. Vovven heter Diesel o numera hittar vi Stella körandes runt i bil, med nytt körkort! O laddandes när bilen är trött.

Stella har suttit i ungdomsstyrelsen och varit med i föreningen sedan hon var 13 år. Stella vinner inte alltid i spel på ett schysst sätt...

Favoritspel: Vildkatten
Favoritaktivitet: Att irritera Mia 
Favoritperson: Mia  

Vill du komma i kontakt med Stella kan du maila stella@foreningenfyrhuset.se

Lukas Skarbäck

Vill du komma i kontakt med Lukas kan du maila lukas@foreningenfyrhuset.se

Sagha Andersson Lundblad

Sagha är den läskigaste i personalgruppen. Hon bygger masker och njuter av att få skrämmas ordentligt med dem. Bakom maskerna är Sagha dock en väldigt snäll person som gillar att vara kreativ inom allt möjligt. Hon sysslar med allt från musik, teater och konst.

 

Om det är något som Sagha dock avskyr är larver. Speciellt tjocka larver. Och försöker du bjuda Sagha på en banan till mellis kommer hon säga bestämt NEJ, för bananer ogillar hon starkt.

 

Hon skrattar som mest när hon får åka berg-och dalbanor och är alltid på om du vill göra någonting kreativt tillsammans på Fyrhuset. Trots att hon inte vinner särskilt ofta älskar hon att utmana alla på biljard.

 

Favoritdjur: Varg  
Favoritmusikgenre: Hårdrock

Favoritsak att äta: Jordgubbar

Vill du komma i kontakt med Sagha kan du maila sagha@foreningenfyrhuset.se

Anna Dittlau

Anna är den som har koll på kvitton, pyssel, ordningen och redan i Föreningen Fyrhuset. Anna är kassören i föreningen samtidigt som hon har arbetat på Fyrhuset sedan 2006.


Hon gillar det där med väskor och örhängen. Är det något jobbigt som hon helst inte vill höra väljer hon att hålla för öronen. Tycker inte om att känna benknotor genom hyn såsom knogar och knäskålar.


Favoritfrukt: Mango

Favoritspel: Hay Day

Favorituttryck: Jag dööör!!

Vill du komma i kontakt med Anna kan du maila anna@foreningenfyrhuset.se

Mia Waldenstedt

Mia är i grunden utbildad personalare. Hon är hejare på buzz och älskar att vinna och ogillar starkt när människor väljer att ljuga.


Det enda Mia vill baka är kanelbullar som är det godaste som finns, enligt henne. Däremot så ska du inte bjuda Mia på vitlök, ris, koriander, lök, röd mat såsom hallon, tomat, chili och paprika.


Mia är en person som har hela sin kalender markerad med saker som hon ska göra. Men hon vill gärna göra ännu mer så har du en idé är det med Mia du ska snacka.


Med sitt smittande skratt blir allt roligt  och allt kan  bli verklighet. Det finns inget stop för vad en människa kan göra, tycker Mia. Så länge det finns engagemang så kan allt gå i uppfyllelse;

- Vill du åka till månen, då gör vi det!


Favoritkrydda: Kanel

Favoritgodis: Turkisk peppar

Favoritkläder: Baggiejeans


Vill du komma i kontakt med Mia kan du maila mia@foreningenfyrhuset.se